Thuiszorg Ermelo | Curadomi

teamfoto ermelo

Welkom bij Curadomi thuiszorg in Ermelo, Harderwijk en Putten

Team Curadomi Ermelo is een klein thuiszorgteam met acht enthousiaste en deskundige medewerkers, werkzaam in de plaatsen Ermelo, Putten en Harderwijk.

Het team kent de mensen en organisaties in haar werkgebied. Zorg regelen en zorg verlenen gaan voor hen hand in hand. Zo heeft de cliënt één aanspreekpunt. Ook het netwerk en de mantelzorgers worden betrokken bij de zorg. En als er geen netwerk is, wordt gekeken hoe vrijwilligers kunnen helpen. Zo zorgt het team ervoor dat de cliënt zo goed en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

U kunt contact met het team opnemen voor: persoonlijke verzorging, verpleging (ook MSVT laag), palliatieve zorg, zorg bij dementie en mantelzorgondersteuning. De zorg wordt geboden door drie verpleegkundigen, vier verzorgenden en een casemanager dementie. Wij bieden met christelijke medewerkers zorg aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Ermelo biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Nieuws

Dag van de mantelzorg 2017

Het is vandaag dag van de mantelzorg. Dankbaar zijn we voor alle... Lees verder

Week tegen eenzaamheid 2017

    Over 2 weken is de week tegen eenzaamheid. ... Lees verder

2

Zorg verbindt!

Even een "wij-fie" uit Ermelo! Zoals je ziet heeft Curadomi... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij