Thuiszorg Ermelo | Curadomi

teamfoto ermelo

Welkom bij Curadomi thuiszorg in Ermelo, Harderwijk en Putten

Team Curadomi Ermelo is een klein thuiszorgteam met acht enthousiaste en deskundige medewerkers, werkzaam in de plaatsen Ermelo, Putten en Harderwijk.

Het team kent de mensen en organisaties in haar werkgebied. Zorg regelen en zorg verlenen gaan voor hen hand in hand. Zo heeft de cliënt één aanspreekpunt. Ook het netwerk en de mantelzorgers worden betrokken bij de zorg. En als er geen netwerk is, wordt gekeken hoe vrijwilligers kunnen helpen. Zo zorgt het team ervoor dat de cliënt zo goed en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

U kunt contact met het team opnemen voor: persoonlijke verzorging, verpleging (ook MSVT laag), palliatieve zorg, zorg bij dementie en mantelzorgondersteuning. De zorg wordt geboden door drie verpleegkundigen, vier verzorgenden en een casemanager dementie. Wij bieden met christelijke medewerkers zorg aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Ermelo biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Nieuws

Thuiszorgteams zijn enthousiast over werken met digitaal cliëntendossier

Thuiszorgteams van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep werken... Lees verder

Sneeuw!

Ook met winterse omstandigheden bieden we zorg van mens tot mens in... Lees verder

Teambuilding!

Ieder mens heeft meer plussen dan minnen.. Een wijsheid die we... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij