Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

Wat een veranderingen de laatste maanden! We rolden als teams in Assen van het één in het ander. 

In februari begonnen de voorbereidingen voor de verhuizing van ons kantoor. Inmiddels zitten we een maand in het pand van 1 Business, aan de Kloekhorststraat. En dat bevalt heel goed! Een gezellige sfeer heerst er: vriendelijke mensen werken daar, die altijd wel een praatje willen maken èn natuurlijk heeft Antjes Taverne een magische aantrekkingskracht (we moeten ons dagelijks beheersen om niet een gebakje te snoepen).

Binnen het V&V-team is er ook nogal wat veranderd in de afgelopen tijd: twee collega’s kozen voor een nieuwe uitdaging in hun leven en verlieten ons, maar gelukkig zijn er nieuwe collega’s bij gekomen. Taken werden herverdeeld, sommige cliënten kregen een andere EVV-er en de routes werden opnieuw ingedeeld en uitgebreid. Hulde aan iedereen die zoveel extra werk en tijd daarin staken!

De routes moesten aangepast worden omdat ons team sinds 1 april nieuwe cliënten mocht overnemen van een andere organisatie. Dat gaf ook het nodige geregel: er zijn heel wat gesprekken gevoerd en de administratie voor het overzetten van de dossiers moest tot in de puntjes geregeld worden. Maar ook dat is allemaal prima gegaan en nu, een paar dagen na de eerste zorgmomenten, kunnen we zeggen dat het voorspoedig is verlopen. De “warme overdracht” heeft zijn uitwerking niet gemist en de ontvangst bij de nieuwe cliënten is hartelijk. Wij voelen ons welkom.
We hopen dat zij zich snel thuis mogen voelen bij ons!

Het eerste kwartaal van 2018 is omgevlogen. We maakten een hele ontwikkeling door en werden rijk gezegend!
De komende tijd blijven we in beweging: we gaan op zoek naar vakantiekrachten (want voor je het weet is het zomer), de bijscholing komt eraan met de praktijktoetsen, we houden ons bezig met schoolopdrachten en ronden studies af.
Bij dit alles blijven we ons natuurlijk met veel enthousiasme inzetten voor de cliënten die aan onze zorg zijn toevertrouwd! 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij