Onze goede voornemens voor 2018

Onze goede voornemens voor 2018

Onze goede voornemens voor 2018

Een nieuw jaar is net zoiets als een nieuwe agenda. Schone, kreukvrije bladzijdes zonder krassen en daarbij natuurlijk het voornemen om het zo te houden. Zo beginnen wij, Team Assen, dit nieuwe jaar met goede voornemens die onze zorgverlening ten goede komen. Onze goede voornemens op een rij:

- Goed voor elkaar zorgen binnen het team. Zo zitten we lekker in ons vel en zorgen we ook beter voor u.
- Aandacht voor vakinhoudelijke ontwikkeling. De zorg verandert snel. Door tijd te investeren in scholing, kunt u rekenen op zorg van goede kwaliteit.
- De tijd die er is zo goed mogelijk besteden. Het liefst zouden we regelmatig meer tijd hebben voor een kopje koffie bij onze cliënten, extra scholing, gesprek over identiteit. Maar zorg moet ook betaalbaar blijven. Daarom proberen we elke week de tijd die we krijgen voor de zorg voor u, zo goed mogelijk te besteden. Maar tijdens het verzorgingsmoment kunnen we gelukkig gerust een praatje maken: elk mens is een uniek waardevol schepsel van God en verdient het om gezien en gehoord te worden.
- Humor in de zorg. We willen werken met een glimlach, de cliënt een lichter en blijer gevoel tijdens moeilijke momenten geven. Want lachen is gezond. Het leidt soms de aandacht af van ziekte, pijn en ongemak.
- Een betere band met familieleden/mantelzorgers opbouwen: een goede samenwerking is hard nodig. We vinden het erg belangrijk om de mantelzorger te vragen hoe hij of zij het maakt en of hij of zij de zorg nog wel aankan. Met elkaar in gesprek gaan is het allerbelangrijkste.
- Ons hart klopt voor christelijke zorg: We hebben als organisatie een divisieraad die nadenkt over christen zijn in de thuiszorg. Zij ondersteunt ons als thuiszorgteam in het vormgeven van onze identiteit in ons werk. Wat een zegen.


Wij wensen u een liefde- en vreugdevol nieuwjaar en we hopen u ook dit jaar weer van dienst te zijn,

een hartelijke groet van de medewerkers van Curadomi team Assen.

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij